La tornada a casa: en procés de digestió i d’agraïment

Despertant-nos d’un somni, del nostre somni, de mica en mica, sense pressa; hem tornat al punt de partida o al cap del carrer; hem tancat un cercle i hem posat punt i final a la nostra vida nòmada. Encara no en som conscients i encara no ens ho creiem.

Diumenge va ser un dia especial, únic, després d’un total de 3 anys recorrent el món i 55.000 kilòmetres, tornàvem a casa.

Gràcies a tots els que ens vau venir a rebre i ens vau aplanar el camí cap a casa!

Gràcies a tots els que durant aquests 3 anys heu format part de nosaltres, ens heu acollit a casa vostra, heu escoltat les nostres aventuretes, heu compartit una part del vostre temps, ens heu fet sentir com part de la vostra família! Vosaltres heu sigut la nostra història. Vam marxar amb la idea de conèixer nous paisatges, noves cultures, noves llengües, nous menjars, noves rutes per on pedalar… Ara podem dir que el més important en el nostre viatge, sense cap mena de dubte, ha sigut la gent, vosaltres. Aquell qui sense saber qui érem ens va obrir la porta de casa seva, aquell qui es va desviure per ajudar-nos, aquell qui ens va dedicar un somriure, aquell qui va compartir una conversa amb nosaltres, aquell qui ens va oferir aigua quan estàvem a 40 graus o aquell qui ens va oferir un lloc on escalfar-nos quan estàvem congelats. Seria bonic poder recordar el nom de cadascú de vosaltres. Malauradament, no en som capaços i ens hem de quedar amb el record de la imatge, del moment.

GRÀCIES, GRACIAS, ESKERRIK ASKO, THANK YOU, MERCI, GRAZIE, EFHARISTO, TESEKKÜRLER, SHUKRAN, XIÈXIÈ, ARIGATO GOZAIMASU

P1700397

Anuncis

4 pensaments sobre “La tornada a casa: en procés de digestió i d’agraïment

  1. Gràcies a vosaltres x compartir-ho amb el món. El món us ha obert les portes perquè sou especials, autèntics, respectuosos i molt bona gent.
    Ja estic pensant menú x quan vingueu a sopar.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s