The Great Divide Mountain Bike Route

O en altres paraules, el “Divide”, una de les rutes de mtb més llargues del món, 4.464 kms, des de Banff (Canadà) a Antelope Wells, a la frontera amb Mèxic, amb un desnivell positiu de gairebé 46.000 metres.

Una ruta que creua de nord a sud els estats d’Alberta i de la Colúmbia Britànica, al Canadà, fins a la frontera amb Estats Units, on recorre els estats de Montana, Idaho, Wyoming, Colorado i New Mexico, sent el punt més baix a 754m, a prop de la frontera i el més alt, a 3.630m a l’Indiana Pass, a Colorado.

Resseguirem les muntanyes Rocalloses, els boscos de la Colúmbia Britànica i de Montana, els terrenys rocosos i les valls de Wyoming, els deserts de New Mexico i molt més. On arribarem és un interrogant. De ganes, no ens en falten i de motivació, tampoc. A partir de demà, New Mexico serà el nostre objectiu.

Great_Divide_Mountain_Bike_Route

Anuncis

Un pensament sobre “The Great Divide Mountain Bike Route

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s