Next stop: JAPAN

Amb ganes de trobar la primavera i deixar enrere l’hivern, des de Busan, a Corea del Sud, creuem amb ferri fins a Fukuoka, al Japó. Un país que teníem al tinter, en aquella llista de països que un dia volíem conèixer. Veurem si les nostres expectatives es compleixen o se superen, si ens hi trobem a gust en una cultura tan diferent a la nostra, amb una població ordenada que té fama d’una educació extraordinària, unes tradicions mil·lenàries i una timidesa extrema.

La nostra ruta per terres nipones ens portarà a resseguir l’illa de Kyushu, de nord a sud per la costa oest, saltant a algunes petites illes, i de sud a nord pel centre, per la zona més muntanyosa de Kyushu.

Des de la costa est, viatjarem amb ferri a la següent illa, a Shikoku. Seguint la costa nord o la sud, encara per decidir, arribarem a l’extrem més est per tal d’anar a l’illa més gran del Japó, a Honshu.

D’Osaka a Kyoto, seguirem una ciclovia i des de Kyoto, intentarem escapar d’alguna forma d’una de les regions més poblades i industrials del Japó. El nostre camí anirà seguint cap al nord fins arribar a l’última illa i, per nosaltres, l’estrella, Hokkaido.

Una ruta de vàries setmanes que us anirem explicant de mica en mica. Konnichiwa Japó!

japan_map_21-ruta

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s