Propera parada: Nova Zelanda

Demà deixem enrere el nostre periple de pedalar des de casa a l’Àsia, per començar una nova aventura a Oceània, concretament a Nova Zelanda on recorrerem el país de nord a sud, seguint bona part del Tour Aotearoa, una ruta d’uns 3000 kms entre pistes de terra, corriols i asfalt.

Fins aquí, han sigut 18.000 kilòmetres i 9 mesos i mig, pedalant per França, el principat de Mònaco, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Montenegro, Albània, Grècia, Turquia, Iran, Armènia, Geòrgia, Azerbaidjan, Kazakhstan, Kirguizistan, Xina, Laos, Cambodja, Tailàndia i Myanmar. Sumats als nostres 14 mesos a Amèrica del Sud i Amèrica Central, fan un total de 39.200 kilòmetres i 34 països.

Com sempre diem, això són només xifres, que ens fa gràcia sumar-les, però són simples números. Les experiències i persones que hi ha al darrere de cada país són allò que ens dóna les ganes i la motivació per continuar pedalant, coneixent i vivint.

Kia ora!!!

img_4129-copia

Anuncis

2 pensaments sobre “Propera parada: Nova Zelanda

 1. Aqt país si q em molaaaa! I quines ganes q comemceu a enviar news!
  Sempre mha atret, inclos abans q Australia! Q ben just no va anar q me nhi vaig uns mesos enlloc dentrar a mossos…i tot x rollos de burrocràcia, era tope complicat! El 1er pensament sempre es el bo…ho deia meva àvia i jueeerr santa raó. Però bé, ara ja ta tot be i passat!

  Esperem amb ganes!
  Molta sort macus!!
  Besicusss!

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s