El despertar d’un nou somni

Dir adéu no sempre és fàcil, però el dilluns passat, dia 29 de febrer del 2016, ha tornat a començar la nostra aventura. A les 10 del matí fèiem les ultimes abraçades i petons a família i amics que van venir a desitjar-nos sort i a veure’ns les cares per últim cop durant una temporada. Tot i així, 10 minuts més tard, no acabaríem de sortir de Berga, ja que ens havien preparat una “xocolatada sorpresa”. Amb la panxa plena i amb un somriure, encaràvem cap a Guardiola. Pel camí, dèiem adéu al Lluís, al Pep, al Joan i al Sergi. Últimes parades: als bombers de Guardiola i per dir adéu a la família del Ricard a Guardiola i a la Pobla de Lillet. Ara sí, ja estàvem sols, només nosaltres dos, les nostres bicicletes i un món per recórrer. El Coll de la Creueta ens esperava…

P1330442P1000079P1330530P1000062P1330504

Anuncis

Un pensament sobre “El despertar d’un nou somni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s