Un nou repte: cap a Orient!

Comença una nova etapa… Després de dos mesos per terres catalanes, una nova aventura està a punt d’obrir-se davant nostre. Hem passat unes setmanes fantàstiques a casa, retrobant-nos amb la família i amb bons amics. Hem compartit grans moments, les festes de Nadal, dinars, sopars, esport, natura i el millor de tot, caliu. De segur que durant la nostra propera aventura recordarem aquestes trobades més d’una vegada.

Ara, però, toca dir adéu als nostres, ja que en uns dies reiniciem la nostra aventura. Després d’aconseguir el que ens vam proposar tant a l’octubre del 2014 com a l’octubre del 2015, creuar Sud-Amèrica i Amèrica Central, sempre en el nostre estil més purista, pedalant tot el possible i per carreteres terciàries, a dia d’avui s’obre davant nostre un nou repte: sortir de casa pedalant cap a l’orient.

Aquest viatge ens portarà, si tot va bé, per Europa: França, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Montenegro, Albània i Grècia. Un cop a les portes de l’Àsia, els nostres plans ens conduiran a Turquia, on resseguirem la costa nord, del Mar Negre. Després, Geòrgia i Azerbaitjan ens esperen per tal de creuar amb ferri el Mar Caspi fins al Kazakhstan. De ganes i d’il·lusió, no ens en falten. Veurem si aquest cop tornem a tenir els astres alineats i podem complir la nostra aventura.

map-europa

Anuncis

9 pensaments sobre “Un nou repte: cap a Orient!

 1. Els astres sempre us acompanyen!
  Son srmpre al costat de la gent bona!
  Quina emocio, aquell moment davant el nou repte!!! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼!
  Ha resultat emocionant!!!
  I joooo…us robareeeee vilment toootes les fotos: magnifiques, uoogghhh! No patiu, soc una boques😂😂!!

  Bye! Macus!

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s