GRÀCIES, GRACIAS, THANK YOU, MERCI, DANKE, DANK, GRAZIE

Hem tancat un cercle i estem a punt per continuar dibuixant una altra línia sobre el mapa. Fa gairebé 4 mesos, vam començar a Santiago on avui dia hi hem tornat a arribar. 6500 kilòmetres i molta gent que hem trobat pel camí, que ens han obert les portes de casa seva, les seves experiències o el seu cor. Gràcies a tots i totes!

Gràcies a tots els nostres “seguidors”, amics i família! Cadascun dels vostres missatges ens dóna una alegria! Quan veiem que en tenim un, és com el nen petit que amb il·lusió obre el regal de Reis. Gràcies!

Esperem tenir prou memòria: els Bifani de Las Leñas, Adam Kwasniak de Cholila, la família Ochoa del Lago Quillén, el Miguel Nietzche de Bariloche, els tripulants del barco de Puerto Yungay, el Pato de Coyhaique, el Cristiano y l’Ana de Brasil, l’Ana Cristina i l’Alberto de Colombia, la Pia i el Juan Carlos de Santiago, la Patricia i el Leonardo de Paine, l’Andrés de Peñaflor, el Daniel de Tapi Aike, el German de l’Estància Valdivia, la Yohanna de Las Cañas, la Sonia de Tomé, la família de Litueche, la Conaf de Mañihuales, el Hans de Traiguén.

I tots els magnífics viatgers que recorren món: la Julia Nazarova, la Marie, la Virgien i el Julien i els seus dos nens, el Joan Jaume i la Maria Antònia, la família canadenca, els francesos amb tàndem, els metges sudafricans, el Michel i la Dominique Gony, la Jelena i la seva parella, el Miguel Cánovas, el Marcos Estrada, el Jürg Oberli, el Mark i la Kathleen, el Denis, el Laurent, la Muriel i la seva parella, el Charles i la Denise, el Pablo i l’Omar, el Daniel i la Bárbara, la Laura i el Toto, el Walter i la Susana, el Matt i la Tabi, el Mark.

P1150271

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s